Boj proti stárnutí pleti vyhrajete s RETINOLEM

Neutrogena

Retinol Boost

intenzivní noční sérum

 

 

 

Až budete příště ve společnosti dermatologa, položte mu všudypřítomnou otázku: "Kdybyste měl vybrat jednu účinnou složku péče o pleť, jaká by to byla?". Je pravděpodobné, že mnoho z nich by vám řeklo, že jedinou účinnou látkou, kterou stojí za to přidat do vašeho arzenálu péče o pleť, jsou retinoidy nebo retinolové oleje pro citlivou pleť.

Její bezkonkurenční historie prokázané účinnosti podpořené klinickým výzkumem od doby, kdy byla poprvé uvedena na trh v 70. letech, stále kraluje. A přestože byl původně určen k léčbě akné, dermatologové si rychle všimli, že tento zázračný přípravek nabízí řadu vedlejších účinků, které pleť vylepšují, včetně zjemnění jemných vrásek, zmenšení textury, vyblednutí skvrn po poškození sluncem a zmenšení vzhledu rozšířených pórů.

 

Toto sérum jsem si tedy vybrala za účelem zpevnění a vyhlazení pleti. Myslím, že funguje naprosto perfektně. Už po pár týdnech vidíte výrazné zlepšení pleti. Retinol je opravdu velmi dobrým kamarádem v mé skin care rutině.

 

 

  • bojuje proti viditelným známkám stárnutí pleti
  • intenzivně vyživuje a obnovuje pleť během noci
  • vyhlazuje jemné linky i hluboké vrásky
  • zpevňuje pleť a zanechává ji hladkou
  • rychle se vstřebává

 

Po osmi týdnech pravidelného používání jsou jemné linky a vrásky výrazně redukovány, a vaše pleť působí značně pevněji.

 

 

 

 

Rada na závěr: Pro začátečníky v používání retinolu je klíčové začít postupně. V prvních třech týdnech používejte noční péči s retinolem pouze 2‒3× týdně. Pokud vaše pleť reaguje pozitivně, můžete postupně zvyšovat frekvenci až na jednou denně.

 

U nás si můžete zakoupit výhodně i celou řadu přípravků s obsahem retinolu.