Redukce nedokonalostí se zázrakem od Clarins

 
 
 
Patříš mezi ty, kteří se dokáží občas probudit s nepříjemným pupínkem na obličeji a potřebuješ se ho rychle zbavit? Nejvíc, co pro to můžeš udělat je nanést tento lokální krém od Clarins na toto postižené místo. Nevěřila sem, že se za jeden den pupínek zatáhne a hojení je 2x tak rychlejší. 
 
 
Ochladitelný gel pro uklidnění pleti zázračně pomáhá redukovat záněty a čistí ucpané póry, než se stanou problémovými oblastmi.
 
S cílenou tryskou pro okamžitý zásah. Svěží, ochlazující a čistící - je to konečné řešení pro zvládání výskytu pupínků kdykoli a kdekoliv. 
 
 
→ Pomáhá čistit výskyt pupínků a redukovat otoky
→ Navržen pro odstranění ucpaných pórů
→ Pro čistý a uklidňující vzhled
 
 
 
 
 
 
 

 

Clarins je francouzská kosmetická značka, která se specializuje na výrobu kosmetických a péči o pleťové výrobky. Byla založena v roce 1954 Jacquesem Courtinem ve Francii. Značka Clarins je známá svými luxusními produkty péče o pleť a tělo, včetně krémů, séra, make-upu a dalších produktů.

Clarins používá přírodní složky a bylinné extrakty ve svých produktech a zdůrazňuje péči o pokožku tak, aby byla zdravá a krásná. 

Značka Clarins je také známá svým závazkem k udržitelnosti a ochraně životního prostředí. Vyrábí své produkty s ohledem na životní prostředí a podporuje různé iniciativy na ochranu planety.