Dárková sada péče o oči All Eye Need od značky Lancôme

Dárková sada péče o oči All Eye Need

od značky Lancôme

 

Objemová řasenka Hypnôse 01 Noir

Dlouho jsem hledala tu správnou řasenku, která neslepuje řasy a udělá Vám objem, podle Vašich představ. A právě tato řasenka je přesně to, co jsem hledala. Díky této řasence vaše řasy získají až osminásobný objem. Co je super obsahuje také provitamin B5 a speciální formule SoftSculpt, tízanechá vaše řasy měkké a pružné.

 

Tužka na oči Le Crayon Khol

Tužka na oči Le Crayon Khol se sametovou texturou dokáže vytvořit perfektní linku a neodolatelný pohled. Snadno se nanáší, skvěle definuje oči a za mě velké plus dlouho vydrží a nerozmazává se.

 

Dvousložkový odličovač očí Bi-Facil

Tento nemastný odličovač očí dokonale a zároveň jemně odstraňuje oční make-up. Je rychlý a snadno se aplikuje. Kombinuje efekt olejové a vodní fáze. Dvoufázové složení je nejlépe aktivní po protřepání. Nezanechává na pokožce mastnotu. Vhodné i pro citlivé oči a zákazníky nosící kontaktní čočky. Za mě jeden z nejlepších produktů, co se týče odlíčení očních partií. Určitě nebude chybět v mé sbírce. Stačí ho nanést opravdu trošku a krásně odlíčí všechny nedostatky.

 

Oční krém Génifique

Oční krém s hedvábnou gelovou texturou účinně pomáhá bojovat proti známkám únavy. Redukuje vrásky, hloubkově hydratuje a dodává zářivý vzhled. Pro mě jako mámu naprosto skvělý produkt.