Olaplex N°3 Hair Perfector

 Olaplex N°3 Hair Perfector

 

 

Tato maska na vlasy od značky Olaplex je velmi dobře hodnocena a doporučována vlasovými specialisty. A jelikož moje vlasy semnou dost zažívají, jsou často tepelně upravovány a barveny, rozhodla jsem se tedy, že by tato maska rozhodně stála aspoň za zkoušku.

 

Poprvé sem masku nanesla na celou noc. Ráno po umytí a následném upravení vlasů tak, jak sem zvyklá, sem neviděla žádný veliký rozdíl. Vlasy byly jemnější a lépe se rozčesávaly, ale to bylo tak všechno. 

Druhý týden sem tedy nanesla masku ještě jednou a to na kratší dobu 90 minut. Tak už to praktikuji měsíc a vlasy jsou viditelně zdravější. Nelámají se, nepadají, konečky nejsou roztřepené a celkový vzhled vlasů je o dost lepší.

 

VLASTNOSTI

  • výrazně snižuje poškození vlasů po barvení a chemickém ošetření
  • obnovuje zničené vazby přímo uvnitř vlasu
  • udržuje trvanlivost barvy
  • zanechává vlasy pevné, silné a perfektně ošetřené

 

Jak tedy správně masku používat?

 

Přiměřené množství přípravku aplikujte na vlhké vlasy prosušené ručníkem (použití na suché vlasy je možné, ale vede ke větší spotřebě přípravku). Vlasy pročešte a nechte působit minimálně 10 minut, pro maximální účinek 30–90 min nebo celou noc.

Používejte 1x týdně.

 

 

Masku na vlasy od značky Olaplex tedy můžu jenom doporučit! Rozhodně se vyplatí investovat. Protože výsledek vidíte už po pár použití.

 

A na našem webu ventaonline.cz lze masku zakoupit 250ml za AKČÍ CENU 1100,- Kč