Nejlepší BB krém od Garnier

 
Musím říct, že jsem byla skeptická i nadšená, když sem si vybírala můj první BB krém. Zvolila sem tedy ten od Garnier Hyaluronic Aloe All-In-1 BB Cream. Věděla jsem, že tento BB krém má nové složení. Konkrétně se píše, že je pro smíšenou až mastnou pleť. Byla jsem ráda, že jsem to viděla, protože mám smíšenou pleť.
 

 

Vzala sem si odstín Light. Velmi snadno se mísí a dodává přirozený a zdravý vzhled. Díky aloe mi nevysušuje pokožku. Miluji i jeho vůni. Je to velmi lehká a příjemná vůně aloe.
 
Jedna z věcí, které jsem si všimla při používání tohoto BB krému, je, že zmatňuje a vyrovnává tón pleti. Mám velké póry kolem nosu a zarudlé tváře. Tento produkt snižuje viditelnost pórů a nedokonalostí. Ani po pár hodinách nemám pocit, že by moje pokožka byla suchá a skvrnitá.
 
Dalším velkým plusem je, že tento BB krém má SPF 20. Všichni víme, jak důležité je natírat se opalovacím krémem i v zimě. S tímto BB krémem Garnier Hyaluronic Aloe All-In-1 je to mnohem jednodušší.
 
Na Garnier jako na značce miluji to, že se neustále snaží ze všech sil vylepšovat své produkty. Nejen složení, ale i balení. Zajímají se o přírodu a hledají způsoby, jak vyrobit své produkty co nejekologičtější. Balení tohoto BB krému je vyrobeno z kartonu.
 
 
 
Tento BB krém doporučuji, pokud hledáte bázi, která vaši pleť nevysušuje. Je ideální pro lehký, přirozený, každodenní make-up. Nemusíte se bát, že by se vám ucpaly póry. Opravdu dobře splyne s pokožkou a vypadá rovnoměrně. 
 
 
 
 
JAK POUŽÍVAT?
 

Aplikujte na čistou pokožku jako normální hydratační krém. Pro zvýšení krytí stačí přidat další vrstvu.

 

 

 

Garnier BB krémový tónovaný hydratační krém bez oleje (různé odstíny)