Den za dnem krásnější pleť s tónovacím krémem Nuxe

Nuxe Bio

Zdokonalující Tónovaný Krém 

 

Pokud i Vás nebaví si každý den nanášet make-up a hledáte vhodnou alternativu, tak už dál nehledejte, protože jste tady správně. Zdokonalující krém od Nuxe úžasně sjednocuje pleť, rozjasňuje a k tomu hydratuje. Pleť je po něm opravdu přirozená a krásná, až mi to vyrazilo dech. Použití je velice jednoduché. Použiji klasický denní krém a poté rozetřu tento dokonalý tónovací krém. Pak podle toho jak chci být namalovaná. Můžu použít tvářenku nebo pudr. Výsledkem je dokonalá pleť.

Pokud máte aknózní pleť, nevadí! Určitě neucpává póry. Je lehký a svěží. 

Vezměte odstín Light, je totiž poměrně tmavší, ale ne oranžový ani nijak přehnaně tmavý. Na léto, jako rychlá alternativa místo make-upu opravdu doporučuji. 

 

→ Hydratuje, zamaskuje nedokonalosti, pleť vypadá sjednoceně a svěže.

→ Bez efektu masky

→ Velmi přirozený vzhled

 

 

A co obsahuje tento tónovací krém?

 

Bílý čaj Paï Mu Tan, který je velmi cenný a známý vysokým obsahem polyfenolů a prospěšným efektem na zdraví. Jeho bohatý obsah polyfenolů pomáhá projasnit a sjednotit pleť díky efektu proti zčervenání a proti tmavým skvrnám.

 

Minerální pigmenty: zlepšují vzhled pleti, zanechávají velice přirozený finish. Pleť je hydratovaná po dobu 24 hodin, vrásky a jemné linky jsou zjemněné, nedokonalosti (zčervenání, tmavé skvrny, atd.) jsou potlačeny, pleť je sjednocená a je viditelné projasnění.

 

Neobsahuje žádné příměsi živočišného původu. 99 % složek přírodního původu, 52 % složek z organického zemědělství. 

 

 

 

 

Doporučuji opravdu vyzkoušet tento zázračný krém. Jsem velice spokojená s výsledkem. Produkty NUXE zobrazíte KLIKNUTÍM.