Krásné opálení pomocí Arganového oleje od Vivaco

Vivaco Sun Argan 

Opalovací máslo s BIO arganovým olejem SPF 25 SUN VITAL

 
 
Opalovací máslo s arganovým olejem jsem si vybrala na základě kladných recenzí od našich zákazníků. Velmi cením voděodolnost másla a neskutečnou vůni. Dobře promastí pokožku a opálení je naprosto nádherné a rychlé. Pokožka je pak dlouhodobě zhnědlá a přirozeně opálená. Můžu tedy jen doporučit!
 

Zjemňující přírodní oleje chrání před vysušováním a stárnutím pokožky a napomáhají dlouhodobému zhnědnutí pokožky. Voděodolné, snadno se roztírá. Vhodné i pro jemnou dětskou pokožku od 3 let.

 

O oleji: Arganový olej neboli marocký poklad je jedním z nejvzácnějších olejů na světě. Přirozeně chrání pokožku, navrací ji pružnost a jemnost. Znatelně vyhlazuje drobné vrásky, má skvělé hydratační, vyživující a regenerační účinky. Lze jej použít i k regeneraci poškozených vlasů a nehtů. Je vhodný pro všechny typy pokožky a pleti. Díky svému jedinečnému složení je považován za přírodní elixír krásy a mládí.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dávkování a používání: Přípravek naneste před zahájením slunění. Na ochranu pokožky celého těla dospělé osoby průměrné velikosti je třeba 36 g opalovacího přípravku, tj. přibližně 6 čajových lžiček. Snížení množství použitého přípravku podstatně snižuje stupeň ochrany pokožky. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem.